Dinàmic Salud Esportiva - Tractaments amb teràpies manuals, estiraments, mobilitzacions, massatge terapeutic, quiromassatge, massatge esportiu, embenats, kinessiotapping, tapping, termoteràpia, electroteràpia, crioteràpia, sonoteràpia, plataforma vibratòria, lesions esportives, contractures, ruptures, esquinços, tendinitis, alteracions articulars, lumbàlgia, artrosi, artritis, alteracions neurològiques, ciàtica, neuràlgies, assessorament nutricional
 

REPORTATGE DEL CURS DE QUIROMASSATGE
09   Oct  2012
...............................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Diari de Sabadell

Ara ja fa un any va començar el curs de Quiromassatge de Dinàmic Salut Esportiva a càrrec de Marc Folch, fisioterapeuta Dinàmic Salut Esportiva (Centre Medicina Correctiva) i de C.E. Sabadell. Durant aquest any ha compaginat l’activitat laboral a la Nova Creu Alta, amb la docència als estudiants. A causa de l’èxit recollit, l’any vinent s’ha creat un segon nivell de formació més especialitzat per a quiromassatgistes. Així doncs, el curs vinent constarà de dos nivells . Cada nivell durarà nou mesos.

Després de tot un any aprenent, els alumnes del curs de Quiromassatge de Dinàmic Salut Esportiva, ens han donat la seva opinió sobre el curs. Han fet balanç del curs i han valorat l’experiència viscuda i podem dir que tots han sortit satisfets i amb ganes de repetir l’any vinent. La pegunta què els hi hem formulat als nostres almunes és senzilla: Què us ha semblat el curs de Quiromassatge?

Aaron

El Curs de Quiromassatge, a part d’ajudar-te a construïr-te un bon futur, també t’aporta confiança i ajuda a desampallegar-te de manies i vergonyes innecessàries. Ho recomano a tot aquell que necessiti una empenta per deslliurar-se d’elles.

Montse

He experimentat sensacions noves en les meves mans i també he desenvolupat moltíssim el sentit tàctil. Estic encantada d’haver fet aquest curs i us animo a conèixer aquest món tan interessant.

Laura

He trobat el curs molt complert. El temari ha estat escollit a la perfecció, els professionals estàn molt preparats i disposen d’un bon equipament material i d’infraestructures. Em aprés sobretot a interpretar  les sensacions de les mans i ha estat una experiència increïble el fet de notar dia darrere dia com es desenvolupa el sentit del tacte. He quedat molt contenta a nivell professional, però sobretot del tracte humà.

Mariona

Estic molt agraïda per aquesta oportunitat. Ha estat un curs pràctic que m’ha omplert i m’ha fet obrir nous camins i això em servirà per oferir tot aquest aprenentatge als demés, contribuïnt a la millora de la meva vida professional. Vull donar les gràcies al coordinador del curs Marc Folch i a la resta que m’han ajudat en l’ensenyança com l’Anna i el Ramon.

Roser

El curs de Quirmassatge d’aquest any l’he trobat molt satisfactori tant a nivell d’aprenentatge com pel bon ambient de tots els assistents. És per això que continuaré un any més per tal d’aprendre més tècniques.

Marta

Animo a tothom que faci el curs ja que ha estat molt enriquidor, sempre guiat per molt bons professionals i persones. Fins el curs vinent!

Oriol

Ha sigut un plaer haver fet el curs. El tracte dels professionals ha sigut inmillorable i, a més a més, he après a prendre consciència de que les meves mans són un instrument més de treball. He aprés a treballar de forma sensible i sense causar dolor amb les maniobres de les mans.

Julia

Quan he posat en pràctica tot el què he après en aquest curs, m’he vist realitzada al veure que els meus pacients han sortit de les sessions de quiromassatge amb un somriure. És precisament això el que valoro del curs, el fet de posar-ho en pràctica satisfactòriament.

 

El pròxim curs de Quiromassatge començarà el pròxim 9 d’octubre. Us animem a tots els interessats en aquesta tècnica que us hi apunteu. Per més informació, es realitzen xerrades informatives tots els divendres a les 19.30h. DinamicSalut Esportiva està situat al carrer Casanoves i Bosch ( paral·lel a c. Tres Creus), nº 44, de Sabadell i els telèfons de contacte, 93 727 0906, o  652 83 41 73.

 Reportatge del Curs de Quiromassatge
 
 


centre de medicina correctiva, cmc, rehabilitacio sabadell, rehabilitacio cerdanyola, rehabilitacio ripollet, rehabilitacio palau solità i plegamans, rehabilitacio sta perpètua de mogoda, fisioterapia sabadell, fisioterapia cerdanyola, fisioterapia ripollet, fisioterapia palau solità i plegamans, fisioterapia sta perpètua de mogoda

 
 
   DINÀMIC SALUT ESPORTIVA · Nota Legal · Mapa Web · Nif: B08561847 · Disseny web Anunzia · SABADELL Pl. Gabriel i Pujol, s/n i C. Casanovas i Bosch, 46 - 50 · 08202 Sabadell
   Tel: 93 725 69 44 / Tel: 93 725 61 54 · Fax. 93 727 81 17 · Centre Medicina Correctiva · Institut Tractaments Corporals
 


facebook Dinàmic Centre Medicina correctiva ITC